logo-computerwijk2

Onze partners

Computerwijk kan zijn activiteiten realiseren dankzij samenwerking met en steun van diverse bedrijven en maatschappelijke organisaties. De lokale uitvoerders staan aan de basis van deze samenwerking: zij helpen digibeten de digitale drempel over door de Computerwijkaanpak op lokaal niveau uit te voeren. Voor een overzicht van deze partners, zie cursuslocaties.

Zonder onze sponsors zou Computerwijk niet mogelijk zijn. Naast financiële bijdragen ondersteunen zij Computerwijk vaak inhoudelijk en door inzet van hun medewerkers.
Heeft u ook interesse om sponsor of partner te worden en een bijdrage te leveren aan het succes van Computerwijk? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor onze contactgegevens.

Hoofdsponsors van Computerwijk

Microsoft
mslogoSinds de oprichting van Stichting Computerwijk heeft Microsoft de organisatie gesteund met financiële bijdragen en softwaredonaties. Microsoft ziet dat de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën sommige groepen in de samenleving voor uitdagingen plaatsen en wil hen helpen om de technologische drempels te overwinnen. Dit gebeurt vanuit het Unlimited Potential - Community Technology Skills programma.
Tevens worden werknemers van Microsoft in de gelegenheid gesteld een bijdrage te leveren door werkzaamheden voor Computerwijk te verrichten. 

Het Oranje Fonds
oranjefondsHet Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door de steun van het Oranje Fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Jaarlijks geeft het Oranje Fonds financiële ondersteuning aan ruim 7.000 initiatieven in het hele land. Initiatieven die veelal voortkomen uit ideeën van vrijwilligers en die alleen door hun inzet mogelijk zijn. De ontwikkeling van de Computerwijkaanpak is mede mogelijk gemaakt vanuit het Groeiprogramma van het Oranje Fonds.

logo TSNLTechSoup
TechSoup Nederland biedt toegang tot de donatieprogramma’s van grote IT-spelers zoals Microsoft, Symantec, Cisco, Adobe,  SAP, FluidSurveys en Worknets. Dit laat Nederlandse stichtingen en verenigingen toe om aanzienlijk te besparen op hun IT-budget, terwijl ze genieten van de meest recente
en gangbare IT-producten. Dankzij TechSoup kan Computerwijk softwarelicenties
aanvragen voor cursuslocaties.

VSBfonds
vsbfondsVSBfonds draagt bij aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving door projecten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken. Het fonds beoogt daarbij de individuele ontwikkeling van mensen en hun betrokkenheid bij de samenleving te vergroten. Dankzij VSBfonds kan Computerwijk zes Computerwijkpilots realiseren.

YouBeDo
YouBeDo is een webwinkel die dezelfde boeken voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaardenyoubedo-logo verkoopt als andere aanbieders. Maar bij YouBeDo maakt u het verschil! 10% van het aankoopbedrag gaat namelijk naar het goede doel; en wel naar het goede doel van uw keuze.  Computerwijk is één van die goede doelen. Wilt u boeken kopen én Computerwijk steunen? Bestel voortaan via YouBeDo: als u tijdens uw bestelling Computerwijk selecteert als goede doel van uw keuze, ontvangen wij automatisch uw donatie. Alvast bedankt!