logo-computerwijk2

Nieuws

Steun Computerwijk: bestel uw boeken via YouBeDo.com - 13 januari 2014

YouBeDo is een webwinkel die dezelfde boeken voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden youbedo-logoverkoopt als andere aanbieders. Maar bij YouBeDo maakt u het verschil! 10% van het aankoopbedrag gaat namelijk naar het goede doel; en wel naar het goede doel van uw keuze.  Computerwijk is één van die goede doelen. Wilt u boeken kopen én Computerwijk steunen? Bestel voortaan via YouBeDo: als u tijdens uw bestelling Computerwijk selecteert als goede doel van uw keuze, ontvangen wij automatisch uw donatie. Alvast bedankt!
Lees meer

Vernieuwde website Computerwijk - 19 december 2013

Vandaag is de website van Computerwijk vernieuwd. Naast een nieuwe indeling en kleurencombinatie introduceren we ook een nieuwe rubriek Achtergronden, met onder andere publicaties over de maatschappelijke impact van digitalisering.

Computerwijk in Rotterdam - 14 december 2013

De weekendeditie van 14 en 15 december van NRC Handelsblad bevat een kwartaalbijlage van The TheOptimist logoOptimist (voorheen Ode). Daarin is op pagina 5 een artikel te lezen over Computerwijkcursussen in Rotterdam. Cursuscoördinator Eveline de Vries benadrukt de maatschappelijke functie van de cursussen: "De cursus zorgt voor zelfredzaamheid en interactie in de buurt."
Lees meer